Scooter cocktail service

House of Bols benaderde ons met het idee van een mobiele cocktail service. De concrete vraag van Bols was of wij een vervoersoplossing konden bedenken en uitwerken voor deze mobiele bar.

Onze oplossing bestaat uit twee lichtgewicht bar boxen die veilig de cocktail artikelen op de scooter naar de plaats van bestemming vervoeren. Eenmaal op locatie transformeert de bartender in een handomdraai de bar boxen in een minibar en staat hij/zij in no-time de lekkerste Bols cocktails te shaken!

Tijdens het ontwikkelingstraject hebben we door middel van schaalmodellen en prototypes het ontwerp steeds verder uitgewerkt. Door regelmatig te overleggen met de gebruikers, de bartenders, was het resultaat niet alleen fraai maar ook zeer praktisch. Uiteindelijk heeft Van Alles Wat Ontwerp alle technische tekeningen voor de productie van de bar boxen verzorgt en de eerste set in de eigen werkplaats geproduceerd.

Inmiddels heeft Bols de scooter en boxen in Amsterdam in gebruik en kun je op een zelfgekozen locatie je eigen cocktail feestje vieren.

Zullen we eens over uw project praten?
Neem contact op >
 

Gerelateerde Projecten